Trapprenovering Stockholm

Fokus på kvalitet 08-120 52 100

Trapprenovering ökar värdet på huset

Söker du professionella krafter  som kan utföra en trapprenovering i Stockholm? Kontakta oss, så kan du få hjälp att renovera din trappa helt enligt dina egna önskemål.

När trappan börjar bli sliten kan du behöva en trapprenovering. Eller när du vill ha en snygg, inbjudande entré eller ett starkt blickfång i ditt hus. Då kan vi erbjuda en kompetent och prisvärd trapprenovering i Stockholm.

Trappan i huset är inte bara ett sätt att ta sig mellan våningarna. En fin och nyrenoverad trappa kan också öka värdet på huset.

Snabbt och effektivt arbete

Vi utför trapprenovering där den befintliga trappen kläs in i olika sorters massivt trä, vilket är ett snabbt och effektivt sätt att göra din gamla trapp som ny.

Vi jobbar snabbt och effektivt. Allt ifrån en till tre dagars jobb från start till färdigställande.

I stället för att lägga många långa timmar på slipning och lackning så får kan vi hjälpa dig med en trapprenovering i Stockholm. Vi ger trappen ett utseende som får den att se helt ny ut.

Med rotavdrag så blir kostnaden för vår trapprenovering  inte alls farlig för att sy ihop entreplan med övre plan på ett väldigt fint sätt.Vi kommer gärna ut och ger kostnadsfri offert.

Trapprenovering pris

Priset på en trapprenovering varierar beroende på modell av trappa, antal steg samt bredd.

Priser från 13 000 kronor efter rotavdrag, utan tillval.

Våra snickare har god kännedom om materialen samt kunskap om hur man löser jobben kring den specifika trappen.

Vi tar hand om helhetslösningen från rivning, snickeri och målning. Så som handledare, spalje med mera.

Kvalificerad kunskap

Det krävs mycket kvalificerad kunskap för att bygga eller renovera en trappa på ett säkert sätt. Stora krav ställs naturligtvis på hållfasthet och fuktsäkerhet. Det är också väldigt viktigt att lutningen och steghöjden är dimensionerade på rätt sätt, annars kan inte trappan garantera säkerheten. Om man inte vill bygga en ny trappa så kommer man billigare undan med en trapprenovering av den gamla. Hos oss finns rätt kompetens för att genomföra en trapprenovering så att det blir  snyggt, säkert och värdehöjande.

Vi har lång och bred erfarenhet inom byggbranschen. Vår personal, som har handplockats för att kvaliteten ska hålla absolut högsta möjliga klass, kommer från Dalarna och Gävle.

Vi erbjuder trapprenovering i Stockholm, utförd av våra yrkesskickliga medarbetare